Crime la spital. Un bărbat internat la Psihiatrie a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

5801

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie. Potrivit Agerpres, bilanțul victimelor este de patru morți și nouă răniți.

Potrivit comisarului- şef Laurenţiu Pantazi, şeful IPJ Buzău, unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii. Din primele informaţii, ar fi vorba de patru morţi şi nouă răniţi grav, câteva victime având traumatisme cranio-cerebrale.

După producerea atacului, a încercat să fugă, dar a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient.

Criminalul se află acum în custodia poliţiei.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi.

Atacatorul are 38 de ani și fusese internat în urmă cu câteva zile din cauza problemelor cu alcoolul.

Bărbatul a fost încătuşat de un echipaj de poliţie care venise pentru un alt caz.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ