Crimă sângeroasă în Spania. Româncă, ucisă chiar în fața copiilor

440

O româncă în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată în inimă, în faţa celor doi copii, în localitatea La Puebla de Almoradiel (provincia Toledo, Spania). Tragedia s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, după ce românca, mamă a doi copii minori, s-a luat la ceartă cu soţul ei, tot român, în vârstă de 50 de ani.

Cei doi s-au stabilit în provincia Toledo în anul 2006, iar de atunci au rămas împreună, şi-au întemeiat o familie şi i-au avut pe cei doi copii.

Noaptea trecută, din motive încă necunoscute, cei doi s-au luat la ceartă, iar bărbatul de 50 de ani a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia, în inimă, de două ori. Scena s-a petrecut în fața celor doi copii ai româncei.

Vecinii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul Poliţiei şi Ambulanţei, după ce au auzit scandalul din casa românilor, notează elmundo.es. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe româncă, în timp ce soţul criminal a fost arestat.

Cei doi copii minori au fost luaţi în grija serviciilor de protecţie a copilului, urmând ca o anchetă să stabilească dacă există rude care i-ar putea creşte.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ