Crimă oribilă la Jimbolia, criminalul a fost arestat

10158

O oribilă crimă a avut loc în urmă cu trei nopți la Jimbolia. Doi bărbați, prieteni de pahar, au pornit un scandal pe fondul consumului de alcool, scandal care a finalizat cu înjunghierea unuia dintre cei doi, cu mai multe lovituri de cuțit.

”La data de 27.01.2018 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Nicolae Iana Ștefăniță sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar la aceeași dată inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile” scriu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că ”în noaptea de 25/26.01.2018, în incinta unui imobil din orașul Jimbolia, județ Timiș, inculpatul IANA ȘTEFĂNIȚĂ NICOLAE, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool, i-a aplicat victimei D.M. mai multe lovituri cu un cuțit în zona toracică, lovituri în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice ce au condus în scurt timp la decesul acesteia.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept în care a fost comisă fapta.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” mai spun procurorii.

LĂSAȚI UN MESAJ