Crimă îngrozitoare la Timișoara! Un tânăr și-a ucis soția, apoi a încercat să se sinucidă, întrând cu mașina în stâlp

440

Un tânăr în vârstă de 29 de ani şi-a ucis soţia de 26 de ani, joi dimineaţa, într-un apartament din Timişoara, în urma unei dispute, iar apoi a încercat să se sinucidă, tăindu-se cu cuţitul în zona abdomentului, după care s-a urcat în maşină şi a intrat cu toată viteza într-un stâlp.

Potrivit poliţiştilor, crima a avut loc joi dimineaţa, în apartamentul celor doi tineri, aflat într-un bloc de pe str. Martir Angela Sava, situat în Calea Martirilor din Timişoara.

Din primele informaţii, tânărul de 29 de ani şi soţia acestuia, de 26 de ani, au început să se certe. În momentul în care femeia i-a spus că vrea să se despartă, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori în spate.

După ce a comis crima, tânărul de 29 de ani a încercat să se sinucidă şi cu un cuţit şi-a provocat răni în zona abdomenului. Văzând că nu reuşeşte, s-a urcat în maşină şi cu toată viteza a intrat într-un stâlp aflat pe Calea Lugojului.

O persoană a sunat la 112, iar în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul le-a spus că şi-a omorât soţia.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Timişoara, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Între timp, mai mulţi poliţişti s-au deplasat la locuinţa celor doi tineri, unde au găsit-o pe femeie decedată.

33530513_10204561321549629_3783609537710260224_n

sursa: mediafax.ro
foto: Infotrafic jud.Timis/FB

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ