Crimă îngrozitoare în cartierul Ronaț din Timișoara! O mamă și-a ucis propria fetiță de 4 ani

1134

O fetiță în vârstă de patru ani a fost omorâtă, marţi noapte, de mama ei, la Timişoara, copilul fiind găsit de către poliţişti înecat în cadă şi cu venele de la ambele mâini tăiate.

Crima a avut loc într-o casă aflată pe strada Tigrului din cartierul Ronaţ, din Timişoara.

Poliţiştii au fost anunţaţi prin apel la 112 chiar de către mama fetiţei, care apoi s-a încuiat în baie, oamenii legii fiind nevoiţi să spargă uşă pentru a intra.

mama criminalaFemeia are 38 de ani şi este educatoare într-un sat din judeţul Timiş. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, aceasta şi-a luat concediu fără plată în urmă cu trei săptămâni.

“Lucrează la Şcoala Gimnazială Murani, la grădiniţă. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, pe motiv că i-a fost foarte greu cu naveta şi încerca să-şi caute un loc de muncă care să o ajute să scape de navetă şi să primească un salariu mai bun. Nu a părut niciodată că are probleme de comportament, era o persoană calmă, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos, era liniştită”, a declarat, marţi noapte, corespondentului Mediafax, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu.

În timp ce poliţiştii făceau cercetări la faţa locului, femeii i s-a făcut rău, iar aceasta le-a spus celor prezenţi că a băut erbicid în încercarea de a se sinucide.

Femeia a fost transportată, sub escortă, la Spitalul Municipal Timişoara, iar apoi transferată la Spitalul Judeţean Timişoara.

“Noi i-am acordat primul ajutor, iar apoi pacienta a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru că necesita dializă”, a declarat, miercuri dimineaţă, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Timişoara, Ramona Gîdea.

Potrivit anchetatorilor, femeia nu a dorit să facă nicio declaraţie.

Între timp, cadavrul fetiţei de patru ani a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ