Crima de la medicină! Ce a ajuns studenta partașă la omorul de la medicina timișoreană

5539

Studenta criminală a ajuns «regină» în pușcărie! Asta deși a ucis şi tranşat cu sânge rece un bulibaşa cu buzunarele pline de bani. Aşa a devenit cunoscută ţării întregi Carmen Bejan, studentă la Medicină în Timişoara. Viaţa ei după gratii, de la fapta oribilă din 2009 şi până în prezent, ar putea inspira cu succes scenariul unui film scrie click.ro.

Vă reamintim că în vara lui 2009, Sergiu Florea (27 ani) şi Carmen Bejan (27 ani), studenţi în Timişoara, la Facultatea de Medicină, îl omorau şi îl tranşau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de romi. Ambii au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare. Povestea studenţilor ucigaşi este cutremurătoare, prin modul în care a fost comisă crima, şi suprinzătoare prin turnura pe care a luat-o, după gratii, viaţa celor doi tineri.

Sergiu s-a căsătorit, în urmă cu doi ani, cu o ucraineancă cunoscută pe internet. Tot pe internet şi-a găsit şi Carmen soţ, pe Claudiu Şatran – condamnat şi eliberat între timp, pentru trafic de droguri. Studenta care a ajuns pe buzele tuturor după această crimă a rămas şi însărcinată după gratii. La scurt timp după naştere însă copilul a murit din cauza unor malformaţii. Carmen este închisă acum la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad. Chiar dacă a demonstrat că este un deţinut model, judecătorii nu au admis schimbarea regimului închis. Cu toate astea, tânăra a ajuns să se impună ca o regină în penitenciar, după spusele soţului ei.

”A fost aleasă reprezentanta deţinutelor, a ştiut să se impună şi să fie respectată. Orice problemă are cineva i-o spune ei şi Carmen o transmite mai departe gardienilor. Ea nu are prietene acolo, doar colege”, a declarat pentru click.ro Claudiu Şatran. Tot el susţine că soţia lui a făcut multe schimbări importante în viaţa ei

LĂSAȚI UN MESAJ