Cozi kilometrice pe una dintre cele mai circulate șosele din vestul țării FOTO

  4138

  Românii care se întorc în Occident, sau cei care au drum spre Timișoara, ori localitățile din apropiere, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, dacă pornesc, în această seară, la drum. Și asta pentru că s-au format deja, cozi kilometrice în zona Coșava-Coșevița (la limita județelor Timiș și Hunedoara).

  Timpii de așteptare în trafic sunt din ce în ce mai mari, dar acest lucru nu este neapărat o noutate. An de an, în preajma sărbătorilor, una dintre cele mai intens circulate porțiuni de drum din vestul țării, le pune la grea încercare nervii șoferilor. „Am avut nevoie de aproape o oră să parcurgem 15 kilometri”, spune o șoferiță, pe pagina de facebook INFO TRAFIC jud. Hunedoara, odată cu o fotografie care ilustrează coada kilometrică din zonă.

  Dincolo de volumul mare de mașini, porțiunea de drum se aglomerează și din cauza faptului că lotul 3 al autostrăzii – recent inaugurat, cu restricții de viteză – are singurul nod de descărcare, din zonă, la Holdea, astfel că șoseaua devine aglomerată în zona Coșava.

  Pentru a evita timpii mari de așteptare și eventualele blocaje în trafic, șoferii care vin spre vestul țării o pot face și pe ruta Hațeg – Caransebeș – Lugoj, ori pe DN7, pe ruta Ilia – Săvărșin – Birchiș – Făget.

  LĂSAȚI UN MESAJ