Cosmin Petruescu: Echipa care a greșit mai puțin a avut câștig de cauză

102

Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la ASU Politehnica, a ținut să își felicite elevii după succesul din derby-ul local cu Ripensia, mai cu seamă cu cât cele trei puncte obținut sunt importante în lupta pentru rămânerea în liga secundă.

„Echipa care a greșit mai puțin a avut câștig de cauză astăzi. Până la urmă, a fost un joc deschis oricărui rezultat, așa cum anticipasem, de altfel. Mă bucur pentru cele trei puncte. Mai ales in configuraţia actuală a clasamentului. Aş vrea să-l felicit pe Alex Pelici, de când a preluat echipa s-a văzut amprenta lui, dar vreau să îi felicit pe băieții mei pentru prestația de astăzi. Am mai spus-o și în alte rânduri, nu facem nuntă după acest succes, mai ales că e un prim joc dintr-o serie imporantă și grea pentru noi”, a spus Petruescu.

Tehnicianul alb-violeților s-a referit, pe scurt, și la următorul derby, cel de vineri, cu ACS Poli. „Eu imi doresc să câştige echipa care are mai mult nevoie de puncte. Noi avem nevoie mai mult… dintre cele trei echipe. Din punct de vedere statistic, cei de la ACS Poli sunt echipa cu cele mai puţine şanse de a se salva”, a concluzionat „conferențiarul”.

ASU Politehnica a intrat în seria celor 3 jocuri importante pentru fani. După cel cu Ripensia, alb-violeții întâlnesc ACS Poli, iar apoi UTA, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ