Corul Avocaților va răsuna la Catedrala Metropolitană din Timișoara

65

După cum deja s-a încetățenit un mai vechi obicei, înaintea marelui praznic al Nașterii Mântuitorului pornesc cetele de colindători să prevestească miraculosul eveniment. Colindele se vor înălța și în Catedrala Mitropolitană, de către o mână de oameni talentați dar de cu o totul altă meserie. Dacă ziua pledează în instanțe, avocații cu voce se adună în corul ce este doar al lor și se transformă în adcevărați artiști.

Duminică, 15 decembrie, de la ora 18, va avea loc cea de-a patra editie a Concertului Caritabil de Colinde oferit de Corul Avocaților. În afară de bucuria de a cânta împreună ei și-au propus și un scop practic. Vor să adune fonduri pentru copiii aflați în situații dificile.
Coordonatoarea corului, dirijorul Codruța Niculescu, promite un repertoriu deosebit cu multe noi surprize. „Concertul din acest an este închinat comemorării a 30 de ani de la Revoluția din 1989. Îi purtam în gand și în suflet pe eroii care și-au dat viața pentru reclădirea societății românești având la bază libertatea și democrația. Le purtam recunoștință și ne înclinăm în fața sacrificiului lor”, a explicat, demersul lor, inițiatorul corului, avocatul Paul Filip Ciucur.

Accesul la concert este gratuit. Dar pentru a da un caracter umanitar acțiunii avocaților este de dorit ca participanții să facă și donații. Copiii ce se află în grija Fundației United Way se vor bucura de pachetele primite. Strângerea de fonduri se face atât direct, în timpul concertului, cât și în contul bancar, deschis, în lei, de Fundația United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ