Copleșită de datorii, o artistă de legendă, iubită şi de bănăţeni, a părăsit definitiv România!

5238

Angela Similea a părăsit definitiv România. Cunoscuta cântăreaţă s-a stabilit în America, la New Jersey, acolo unde locuieşte fiul ei. Decizia artistei vine la şase ani după ce soţul ei, politicianul Victor Surdu, a murit.

„Este plecată în SUA, la fiul ei, de câteva luni bune. Angela nu stă în New Jersey temporar, ci s-a mutat definitiv în America. Şi-a închis firma din România şi a decis să revină în ţara natală absolut ocazional şi doar dacă va avea concerte. Prietenii ştiu că în România trăia deplorabil şi ajunsese la limită pentru o mare artistă. Într-adevăr, a plecat din România şi din cauza datoriilor moştenite pe care nu are cum să le achite acum. A făcut totul discret, pentru că Angela a fost mereu foarte atentă cu viaţa ei personală”, a declarat pentru o televiziune de ştiri un apropiat al cântăreţei, sub protecţia anonimatului.

angela-similea

2 COMENTARII

  1. „Într-adevăr, a plecat din România şi din cauza datoriilor moştenite pe care nu are cum să le achite acum.”

    Adica o sterge lasand pe altii in paguba. Dar na, mare artista. Cand faci datorii (cum adica le-o mostenit?) mai bine te gandesti dinainte cum le platesti inapoi.

    „A făcut totul discret, pentru că Angela a fost mereu foarte atentă cu viaţa ei personală”

    Normal ca discret, hotul se furiseaza si dispare.

  2. daca stau sa ma gandesc bine avand in vedere ca zeci de ani alaturi de corina chiriac daca nu am insel fost singura artista acceptata la tv radio si in concerte..(cre se faceau totusi pe bani) cu discuri scoase si etc.. imi pare rau dar nu imi pare rau. nu cred ca i-a mers atat de rau..

LĂSAȚI UN MESAJ