Copilul de 4 ani din Pitești care intrase în comă după o anestezie la cabinetul stomatologic a murit

955
Copilul de 4 ani care intrase în comă după ce i s-a făcut anestezie totală la o clinică stomatologică din Pitești a murit, a anunțat medicul Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din București.
Băiețelul de 4 ani a intrat în stop cardio-respirator în urmă cu o jumătate de oră și nu a mai putut fi resuscitat, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru HotNews.ro. Ministerul Sănătății anunțase ieri că micuțului i-a fost făcută anestezie generală, deși clinica stomatologică nu are autorizație pentru a face anestezii totale.
Activitatea clinicii stomatologice Teddy Care din Pitești a fost suspendată complet de Inspecția Sanitară de Stat, după decesul copilului.
Medicul Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, a precizat că părinții băiețelului de 4 ani au fost lângă el în momentul decesului. Copilul de 4 ani era în moarte cerebrală și respira doar cu ajutorul aparatelor, declarase miercuri la prânz purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews.ro: „S-a efectuat, în prezența părinților, ElectroEncefaloGrama, care a arătat lipsa activității cerebrale. Copilul respiră doar susținut de aparate”, a explicat medicul Raluca Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ