Copil de doi ani, la spital după ce s-a curentat la un bancomat, în vestul țării

1393

Un copil în vârstă de doi ani a ajuns sâmbătă seară la Urgenţe, după ce s-a curentat de la un bancomat al BCR de lângă Piaţa Rogerius din Oradea.

Din câte se pare, băieţelul se afla în braţele tatălui său, care dorea să scoată bani din ATM, când ar fi atins aparatul şi s-ar fi electrocutat. Micuţul acuza dureri, astfel că a fost dus de către părinţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din Oradea.

„Copilul că are o flictenă (băşicuţă care se formează la arsurile uşoare – n.r.), pe degetul 3. Deci e un semn de arsură, dar că e de la bancomat sau că s-a ars înainte nu avem cum să ştim, pentru noi s-a produs în condiţii necunoscute”, a declarat pentru Bihoreanul dr. Hadrian Borcea, şeful UPU și SMURD Oradea.

Potrivit acestuia, medicii de la UPU au propus internarea copilului, însă mama a refuzat.

În urma incidentului, părinţii au anunţat şi Poliţia.

„Poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi în jurul orei 19.38 de către tatăl minorului. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Investigare a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, iar cercetările vor continua pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care s-a produs incidentul, urmând a fi luate măsuri în consecinţă”, a precizat pentru Bihoreanul comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

De altfel, pentru a preîntâmpina apariţia unor asemenea evenimente, poliţiştii au luat legătura cu reprezentanţii băncii, iar bancomatul cu pricina a fost dezafectat.

LĂSAȚI UN MESAJ