UPDATE: Copil de 9 ani, dispărut de la o stână din Caraș-Severin. Micuțul a fost găsit

72

Un copil de nouă ani a plecat de la o stână din județul Caraș-Severin unde locuia cu părinții și acum este căutat de poliție. Copilul a părăsit locuința, marți, la ora 09:00, dar familia nu a anunțat autoritățile decât seara, la ora 21:30.

Polițiștii din Oravița au pornit imediat în căutarea minorului, în condițiile în care temperaturile pe timpul nopții sunt foarte scăzute. Mario Pătru Aciobăniței are o înălțime de 1,20 m, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, constituție atletică. Imediat după sesizare au fost demarate căutări și verificări pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în vederea depistării cât mai rapide a minorului.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Update: Copilul a fost găsit de polițiști în Oravița. Acesta se simte bine, nu a suferit vătămări și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii au anunțat însă reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru a investiga situația lui financiară pentru a afla de ce a plecat copilul de la stână.

LĂSAȚI UN MESAJ