Copil aflat în grija statului, victima unor proxeneţi. Fetiţa a fost abuzată sexual şi pusă să se prostitueze

321

Fata se afla în grija Direcţiei Generale de Aistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) când a căzut pradă proxeneţilor, fiind abuzată sexual şi pusă să se prostitueze.

Doi bărbaţi, ambii de 35 de ani sunt cercetaţi de poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor.  Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, unul dintre ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Miercuri, 7 august, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale Giurgiu, au probat şi documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, ambii de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, respectiv comuna Băneasa care, în perioada 26.06– 03.07.2019, au întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 14 ani, minoră instituţionalizată în cadrul DGASPC Giurgiu, înlesnind practicarea prostituţiei de către aceasta şi obţinând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei”, transmite IPJ Giurgiu.

Miercuri, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Giurgiu unde au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor de către bărbatul din municipiul Giurgiu şi săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor de către bărbatul din comuna Băneasa. Primul dintre ei a primit şi mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea judecătorului de drepturi şi libertăţi.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.