Copiii pot face cunoștință cu Titan, unul dintre cei mai faimoși roboți din lume. Unde îl pot întâlni, în Timișoara

365

„Titan”, unul dintre cei mai faimoşi roboţi din lume, care ştie să cânte şi să danseze, a fost adus la Timişoara de către o companie care-şi propune să atragă cât mai mulţi tineri pasionaţi de tehnologie.

„Titan – The Robot” are o înălţime de peste doi metri şi este unul dintre cei mai faimoşi roboţi gigant din lume. Robotul a fost adus la Timişoara în cadrul unui eveniment organizat la Biblioteca Universităţii Politehnica din Timişoara, vineri şi sâmbătă.

Potrivit reprezentanţilor companiei, „Titan – The Robot” este un android controlat electronic şi reprezintă unul dintre proiectele internaţionale de succes care arată că inteligenţa artificială şi inteligenţa umană pot face echipă. Astfel, acesta poate să cânte, să danseze, să râdă şi să interacţioneze cu publicul.

Robotul gigant a putut fi admirat, vineri, de către o parte dintre studenţii de la Universitatea Politehnica din Timişoara, iar sâmbătă, începând cu ora 10.00, de către toţi timişorenii interesaţi, în cadrul evenimentului Design in the Age of Intelligence, care este deschis tuturor copiilor, studenților, adulților.

Astfel, toti cei pasionați de tehnologie sunt așteptați să se întâlnească ast[zi cu robotul Titan, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara, situată pe B-ul V. Pârvan Nr. 2b. Titan va fi acolo între orele 10-18.

foto: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ