Copiii din Timişoara primesc daruri de la Moş Crăciun

373

Aşa cum ne-a obişnuit an de an, Moş Crăciun va ajunge în centrul Timişoarei cu o săptămână mai devereme decât marea sărbătoare din 25 decembrie. Acesta nu va veni nu mâna goală, ci cu sacul plin de daruri pentru copiii cuminţi.

Cei care doresc să primească un cadou de la Moşul însuşi trebuie să îi scrie o scrisoare. În cadrul Târgului de Crăciun, lângă bradul împodobit, Moş Crăciun a lăsat o cutie unde va strânge scrisorile cu dorinţele celor mici.

Atenţie, Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 14 decembrie! Cei mici, care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de parinţi şi bunici. Scrisorile  trebuie să conţină numele, vârsta si numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

„În data de 18 decembrie, de la ora 17.30, Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun – un eveniment de cântece şi dansuri cu Piti Show Radio Timişoara, Compania Junior Phantasia, Trupa de teatru „MIM12” de la Liceul Teoretic Jean Louis Calderon şi Trupa de teatru a Şcolii generale nr. 7 Sfânta Maria. Cu această ocazie, se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului”, transmite Primăria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ