Copii și adolescenți români forțați de părinți să-și vândă trupurile într-un parc din Germania

1106

Caz șocant în Germania: Patru români cu vârste cuprinse între 26 și 55 de ani sunt acuzați că au adus copii și adolescenți în Berlin, acolo unde victimele au fost forțate să se prostitueze în Parcul Tiergarten și în districtul Rainbow din Schöneberg.

Reprezentanții poliției afirmă că o „rețea de familie și organizată” din România se afla în spatele prostituției forțate a copiilor. Parcul Tiergarten din Berlin a devenit un centru pentru bărbații care caută sex cu băieții tineri, astfel că familia de români a făcut bani de pe urma exploatării tinerilor o lungă perioadă.

Patru bărbați români au fost arestați la Berlin pentru exploatarea sexuală a minorilor, inclusiv pentru copiii lor, informează autoritățile.

Tații implicați în rețea i-au obligat pe unii dintre copiii lor să se prostitueze pentru a face bani, au declarat reprezentanții autorităților germane.  Din câte se pare, rețeaua provenea din Craiova.

Copiii și adolescenții au fost luați în grija agențiilor de asistență socială pentru a le separa de familiile lor.

Parcul Tiergarten din Berlin a devenit un paradis notoriu de droguri și un loc pentru bărbații care doresc să plătească pentru sex cu băieții tineri.

Mulți dintre băieții tineri forțați să se prostitueze sunt refugiați fără adăpost sau din țări sărace din UE, cum ar fi România și Bulgaria, potrivit grupului de ajutor de la Berlin Metro, informează Deutche Welle.

sursa – stiridiaspora.ro

LĂSAȚI UN MESAJ