Copii de 5 ani, victime în accidente rutiere. Iar șoferii au dat bir cu fugiții!…

389

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 14.50, polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la un accident rutier ce a avut loc pe Calea Caransebeșului, nr.20, din localitate.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe Calea Caransebeșului din Reșița și a accidentat o minoră în vârstă de 5 ani, care a traversat strada printr-un loc neamenajat.
După producerea accidentului, tânărul conducător auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de către polițiști la domiciliul tatălui său.

Tot la data de 28 mai a.c., în jurul orei 19.15, polițiștii stațiunii Băile Herculane au fost sesizați de către lucrătorii spitalului din Orșova, cu privire la faptul că la unitatea medicală a fost adus un minor în vârstă de 5 ani, care a fost victima unui accident rutier produs pe raza localității Topleț, în jurul orei 18.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au stabilit că un autoturism condus de către un bărbat de 45 de ani, din Topleț, s-a deplasat pe strada Principală din localitate, în direcția DN 6, l-a acroșat pe minorul în vârstă de 5 ani, care se afla pe partea carosabilă, dar nu a oprit, continuându-și deplasarea.
Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, acesta aflându-se la domiciliu, dar care, la solicitarea polițiștilor, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuzul recoltării de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ