Controlorii RATT, mai agili decât poliţiştii locali. Au prins hoţii din buzunare!

2201

Controlorii Regiei Autonome de Transport Timişoara se dovedesc mai agili decât poliţiştii locali. În timp ce timişorenii se plâng că agenţii nu reuşesc să îi scape de hoţii de buzunare din tramvaie şi troleibuze, controlii au reuşit să pună mână pe 4 tâlhari.

Acţiunea s-a petrecut în troleibuzul 14, în care se aflau şi controlorii RATT, care verificau legitimaţiile de călătorie ale pasagerilor. Oamenii le-au spus că în mijlocul de transport în comun sunt şi hoţi, iar controlorii nu au stat pe gânduri şi au acţionat, ajutaţi de şoferul troleibuzului.

„Agenţii de control au fost sesizaţi de un călător că în mijlocul de transport în comun sunt patru hoţi de buzunare. Astfel, aceştia au fost surprinşi de agenţii de control ai R.A.T.T. în timp ce acţionau în interiorul mijlocului de transport în comun. În aceste condiţii, la indicaţiile agenţilor, troleibuzul a staţionat 20 de minute în staţia Piaţa Timişoara 700, şoferul blocând uşile până a ajuns un echipaj al Secţiei 1 de Poliţie Timişoara”, mai spun cei de la RATT.

Hoţii au fost predaţi poliţiştilor şi sunt acum reţinuţi şi cercetaţi pentru furt.

1 COMENTARIU

  1. De la finalizarea articolului si pana acum, cei patru au fot eliberati „neantrunindu-se conditiile arestarii preventive sau a inceperii urmaririi penala” (sau ceva de acest gen…) Probabil ca sunt bine, mersi intr-un alt troleibuz…

LĂSAȚI UN MESAJ