Controlor de tren filmat fără mască. „Le purtăm de proşti” VIDEO

89

Un controlor de tren a fost filmat în timp ce dădea bilete călătorilor fără a purta mască de protecţie. Mai mult, controlorul le spune oamenilor că le purtăm „de proşti”.

Nu doar controlorul a fost filmat fără mască de protecţie, ci şi unii călători. Totul s-a petrecut luni dimineaţa într-un tren Bucureşti-Constanţa. Mai mult, controlorul a fost surprins în timp ce le spune călătorilor că nu este nicio pandemie şi că purtăm măştile „de proşti”, relatează Digi 24.

„În situaţia de faţă este o pandemie, există o pandemie, iar această pandemie nu poate fi înlăturată…”, spune un călător. „Cine a declarat pandemia în ţara asta? E declarată cumva pandemia în ţara asta şi eu nu ştiu?”, dă replica imediat controlorul de tren.

Călător: Da, este pandemie.

Controlor de tren: Ba nu! Mai interesaţi-vă! În România, Ministerul Sănătăţii nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesaţi. Deci nu faceţi nişte afirmaţii care nu le înţelege nimeni. Pandemia în România nu este declarată de către ministrul Sănătăţii. Deci încă nu a declarat dacă este pandemie.

Călător: Atunci de ce purtăm măştile astea?

Controlor de tren: De proşti, de aia, că nu le purtăm de deştepţi, că dacă le purtam de deştepţi… Călător: Putem să le dăm jos? Am insuficienţă respiratorie.

Controlor de tren: Din punctul meu de vedere, da. Pe mine nu mă deranjează.

Călător: Nu mi se pare corect. Unii poartă, alţii nu. Vi se pare normal, vi se pare corect? Călător: Eu port mască când am nevoie să port, acum nu pot să port. Haide să ne înţelegem să nu mai facem atâta scandal pentru o nimica toată.

VIDEO, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ