Controale la sânge în zona Pieței Aurora! Ce au descoperit oamenii legii

556

Poliţiştii locali au verificat modul de funcţionare a comercianţilor din faţa Pieţei Aurora. Nu a durat mult până când au descoperit mai multe nereguli. Unele firme funcţionau illegal, fără a avea acte pentru comerţ.

“Au fost verificate un număr de 20 de societăți comerciale, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 5200 lei, din care trei pentru lipsa acordului de funcționare emis conform Legii 650/2002, două pentru lipsa acordului conform HCL 43/2011 privind funcționarea teraselor sezoniere, una pentru neafișarea prețurilor și trei pentru nedeținerea sau nerespectarea acordului pentru comerț stradal desfășurat în fața punctului de lucru, conform HCL 139/2011”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

De asemenea, pentru două societăți comerciale au fost întocmite propuneri de suspendare a activității pe o perioadă de 30 de zile, pentru că au fost depistate fără acord în mod repetat. Anul trecut au fost aplicate, în aceeași zonă, 56 de sancțiuni în valoare de 18.400 lei, fiind emise și cinci dispoziții de suspendare a activității pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ