Contrabandă în vestul țării. Opt percheziții domiciliare la opt români între 26 şi 65 de ani

314

Poliţiştii de frontieră au efectuat opt percheziţii domiciliare, într-un dosar de contrabandă. Opt persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, în urma percheziţiilor fiind confiscate peste 1.000 pachete ţigări.

În ziua de 27 septembrie 2016, începând cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi – I.T.P.F. Timişoara, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, au efectuat opt percheziţii domiciliare pe raza judeţului Mehedinţi, la persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile, fiind aduse la audieri 8 persoane.

perchezitii-2-frontieraPercheziţiile, la care au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J. Mehedinţi, au avut ca obiect săvârşirea, de către 8 cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 26 şi 65 de ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi, a infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile.
În urma percheziţiilor au fost descoperite şi confiscate 1.007 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima, Merilyn  şi Marble în valoare de 12.000 de lei.

Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ