Continuă dezinsecția aeriană și terestră, la Timișoara VIDEO

31

În noaptea de luni spre marți a pornit dezinsecția terestră și aeriană în Timișoara. Angajații firmei care face aceste operațiuni au stropit în centrul orașului, în Piața Victoriei și în parcurile din preajmă. Autoritățile pot doar spera că, de această dată, substanțele vor funcționa și vom scăpa de țânțari.

”Se va interveni la sol și din aer, cu speranța că vremea nu va zădărnici eforturile noastre. Din păcate, data trecută, deși s-a intervenit mai în forță ca oricând – repet: de asemenea la sol și din aer și cred că orice timișorean a văzut acel avion survolând insistent orașul și împrăștiind substanțe de dezinsecție – ploile zilnice care au urmat au anulat intervenția. Iar țânțarii ne-au terorizat, pur și simplu, fiind, parcă, mai agresivi ca oricând”, a transmis primarul Tmișoarei, Nicolae Robu.

Primăria Timișoara a anunțat că dezinsecșșia terestră și aeriană va continua până în 31 iulie. Tratamentele din aer se aplică dimineaţa, între orele 05:00 – 09:30, și seara, de la ora 17:00 la 21:00, iar tratamentele terestre între orele 21:00 – 05:00 , pe timpul nopții, atunci când circulaţia este redusă și insectele sunt active.

ȚÂNȚARIADA -RUNDA 2 A ÎNCEPUT ASTĂ NOAPTE LA ORA 0.00, AȘA CUM AM ANUNȚAT CĂ SE VA ÎNTÂMPLA!Se va interveni la sol și din aer, ca și la Runda 1, cu speranța că vremea nu va zădărnici eforturile noastre. Din păcate, data trecută, deși s-a intervenit mai în forță ca oricând -repet: de asemenea la sol și din aer și cred că orice timișorean a văzut acel avion survolând insistent orașul și împrăștiind substanțe de dezinsecție-, ploile zilnice care au urmat au anulat intervenția. Iar țânțarii ne-au terorizat, pur și simplu, fiind, parcă, mai agresivi ca oricând!

Publicată de Nicolae Robu pe Luni, 13 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ