Construcţii fără autorizaţie, vandalism şi drifturi, în Timişoara

211

Timişorenii continuă să sfideze autorităţile şi construiesc fără a avea autorizaţiile necesare.

Ultimul astfel de act a fost făcut public de primarul Nicolae Robu, după ce a primit o sesizare pe Facebook. Un cetăţean îl atenţiona pe edil că vecinul său, stabilit în Germania, a început să construiască ilegal.

„Am trimis Poliţia Locală să facă verificările. Evident, nu are autorizaţie şi a luat 5.000 de lei amendă şi are obligaţia de a aduce lucrurile la starea iniţială”, a declarat Nicolae Robu.

Poliţiştii se confruntă şi cu acte de vandalism.

„Pe strada Alba Iulia, azi-noapte (n.r. noapte de joi spre vineri), a fost prins un individ cu markerul pe clădirile noastre de pe stradă. Nu se poate aşa ceva! 500, pentru că atât i s-a putut da amendă, 500 de lei a luat. Şi tot azi-noapte, în zona Michelangelo, un iresponsabil a făcut drifturi. A luat 800 de lei amendă pentru că nu scapă de camerele de supraveghere”, a mai spus Robu.

Iar cetăţenii se mai confruntă cu o problemă: rablele abandonate. Poliţitii au identificat 223 de locaţii unde se lasă cu anii maşini vechi şi încearcă acum să îi găsească pe proprietari pentru a-i forţa să le ridice de pe domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ