Consilierii locali PSD cer expertiză de urgenţă pentru poarta de intrare în oraș, de pe Calea Aradului

93

Consilierii locali ai PSD din Timişoara cer o expertiză de urgenţă a porţii de intrare în oraş de pe Calea Aradului. După ce furtuna din 17 septembrie a doborât-o pe cea din Calea Lugojului, aleșii vor să ştie dacă nu cumva şi cea de la intrarea de vest reprezintă un pericol.

„Deoarece lucrările executate în 2015 în baza autorizaţiilor de construcţie nr. 1407 şi 1408 din 2014 şi începute în baza Ordinului de Începere a Lucrărilor din mai 2015, au avut soluţii tehnice identice pentru porţile din Calea Lugojului şi Calea Aradului, vă solicităm să demaraţi de urgenţă procedurile de efectuare a unei expertize tehnice pentru verificarea structurii de rezistenţă a porţii de intrare de pe Calea Aradului şi/sau eliberarea unui certificat de urbanism şi autorizaţie de construcţie/desfiinţare”, se arată în solictarea aleşilor PSD. Documentul va fi depus la Cabinetul Primarului, joi, 28 septembrie.

Vă reamintim că poarta de pe Calea Lugojului a fost modernizată în 2015 cu 56.000 de euro, însă nu a rezistat furiei furtunii.

foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ