Bella, cățelușa care a sfârșit în chinuri groaznice. Criminalul este căutat și riscă închisoarea

3706

O crimă oribilă a avut loc ieri în cartierul Aradul Nou, pe strada Cibinului. Nu, nu a fost ucis un om, ci un câine, un labrador retriever medaliat, campion la frumusețe, o cățelușă în vârstă de zece ani care era bucuria familiei Marian și mai ales a copilului, David.

„Am găsit-o la capătul curții noastre, aproape de curtea vecinului. Bella avea gâtul tăiat. Abia vorbesc din cauza plânsului. David, fiul meu, plânge încontinuu de când a auzit ce s-a întâmplat. Era un câine atât de blând. Toți copiii se jucau cu ea”, spune extrem de tristă, Nicoleta Mustafa-Marian.

A fost anunțată poliția și s-a deschis o anchetă pentru găsirea criminalului.

„Nu am să te las până nu se face dreptate. Să facă pușcărie”, a postat Nicoleta pe contul ei de Facebook.

Bella a murit în chinuri. Ea a fost înțepată atât în gât cât și în ceafă cu ceva foarte ascuțit, cel mai probabil o furcă. Gardul din spatele curții Nicoletei era tot stropit cu sângele cățelușei, imaginile fiind oripilante.

Este încă un caz de cruzime extremă asupra animalelor.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a stabilit reducerea pedepselor aplicabile pentru uciderea fără drept sau maltratarea unui animal de la 2-7 ani, cât a stabilit Senatul, la 1-3 ani.

Cu toate acestea, în forma agravantă, infracțiunea se poate pedepsi cu închisoarea de până la 7 ani, deși în forma adoptată de Senat ajungea până la 10 ani.

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ