Consilierii judeţeni şi cei din Dumbrăviţa, chemaţi la noi discuţii despre lărgirea drumului spre autostradă

191

Lărgirea la 4 benzi a drumului judeţean care pleacă de la ieşirea din Timişoara şi merge spre autostrada Timişoara – Arad a creat atât de multe nemulţumiri, încât un consilier judeţean solicită o întrunire în care specialiştii proiectanţi să dea explicaţii despre proiect.

“Având în vedere importanţa proiectului, solicit conducerii CJ Timiş şi Primăriei Dumbrăviţa organizarea, în cel mai scurt termen, a unei şedinţe comune cu toţi consilierii judeţeni şi consilierii locali din Dumbrăviţa, în prezenţa specialiştilor implicaţi în proiectare. Consider că dialogul este cheia rezolvării situaţiilor dificile, şi, în acest caz, soluţia trebuie să fie una agreată de cetăţeni şi nu una politică”, transmite Adrian Păşcuţă, consilierul judeţean care a iniţiat şedinţa.

Solicitarea lui vine în contextul în care în vară a fost organizată o dezbatere publică la Dumbrăviţa, iar cele peste 100 de persoane prezente au spun că se opun proiectului de lărgire la 4 benzi a drumului care trece pe la ei prin comună.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ