Conferința Eco-Impuls, un eveniment marca Aquatim, la a șasea ediție – video

154

A început oficial a șasea ediție a conferinței Eco-Impuls Evenimentul se desfășoară la Timișoara, în perioada 5-6 octombrie și participă peste 80 de persoane. Tema adusă în atenția publicului anul acesta de către organizatori – Fundaţia româno-germană Aquademica, Aquatim, Asociația Română a Apei – Comitetul Teritorial Vest și Universitatea Politehnica Timișoara este „Urbanism și infrastructură”.

Tema este una generoasă și de actualitate, care se adresează specialiştilor din companiile de servicii publice, producătorilor de echipamente și materiale pentru infrastructura de apă și mediu, reprezentaților mediului universitar, cercetătorilor etc. Lucrările înscrise pe agenda conferinței prezintă noutăți și rezultate din domeniul tehnologiilor moderne de potabilizare, respectiv de epurare, cum ar fi biofiltrarea sau nanotehnologiile, sisteme și soluții durabile pentru infrastructura urbană de mediu, sisteme inteligente de monitorizare a rețelelor de utilități și gestionarea bazelor de date urbane. Nu în ultimul rând, partenerii germani ai Fundației Aquademica vor prezenta experiența germană în gestionarea serviciilor publice și exemple de bune practici.

Manifestările Eco-Impuls au loc în incinta Staţiei de epurare a apelor uzate Stan Vidrighin, din Timişoara, strada Păstorilor nr. 1. Detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul conferinței: http://www.eco-impuls.ro/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ