Concurs ecologic pe Canalul Bega

96
Sunteţi pasionaţi de navigaţie, adrenalină şi ecologie? Înseamnă că viitorul eveniment organizat de EcoStuff România este pentru voi. „Make it! Race it! Recycle it!” se pregăteşte de start.

În cadrul competiţiei, cei care se înscriu trebuie să îşi construiască singuri o ambarcaţiune din materiale ecologice, să o lanseze pe canalul Bega şi să spere că ajunge prima la finish.

„Construiește-ți ambarcațiunea folosind materiale recilabile recuperate, adu-o pe malul Begăi, lanseaz-o la apă și vezi dacă plutește. Make it! Race it! Recycle it! este o competiție sportivă neconvențională care se adresează în special companiilor, organizațiilor și instituțiilor. Învățăm să recuperăm materiale, să le reutilizăm și să protejam mediul cu zâmbetul pe buze”, aflăm din prezentarea evenimentului.

Cursa are loc în 9 iunie, între orele 09:00 şi 16:00. Se pleacă din centrul oraşului, iar linia de finish este sub Podul Traian. Detalii despre înscrieri şi competiţie găsiţi aici http://ecostuff.ro/make-it-race-it-recycle-it/.

LĂSAȚI UN MESAJ