Concert Alina Eremia, târguri tematice și teatru de păpuși, în week-end

154

Se anunţă un final de săptămână plin de evenimente, la Iulius Mall: concert Alina Eremia, târg de accesorii fashion, teatru de păpuşi şi târg de produse naturale.

Vineri seara, Alina Eremia vine la Iulius Mall pentru a le cânta îndrăgostiţilor şi nu numai. Timişorenii care doresc să se bucure de muzica tinerei cântăreţe sunt aşteptaţi de la ora 19.00, în zona food court.

targ de produse naturale-febr 2018Weekend-ul acesta, la parterul Iulius Mall va avea loc Târgul de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice. Zeci de expozanți vor prezenta produse care păstrează proprietățile naturale și care sunt beneficiile acestora pentru o viață sănătoasă. Oferta va include miere, sucuri, gemuri și siropuri, semințe, fructe uscate, ceaiuri și multe alte produse alimentare naturale. Totodată, doritorii vor găsi remedii medicinale, cristale și minerale cu proprietăți terapeutice, cosmetice naturale, articole feng shui, bijuterii antialergene și alte propuneri ecologice.

targ accesoriiDe vineri până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall va găzdui o nouă ediție a Târgului de Bijuterii & Accesorii Fashion. Doamnele şi domnişoarele vor găsi la standuri bijuterii cu pietre semiprețioase, din piele, accesorii pentru păr și multe altele.

Duminică, de la ora 12.00, în zona Food Court, copiii primesc invitație la teatru. Prichindeii vor afla de la marionete prin ce peripeţii a trecut Scufiţa Roşie.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ