Competiție de dans sportiv în vestul țării pentru toate categoriile de vârstă și la toate clasele valorice

169

După ce vârfurile dansului sportiv românesc s-au întrecut la Reghin, la Cupa României 2016, ocazie cu care Federația Română de Dans Sportiv (F.R.D.S.) a sărbătorit 25 de ani de la înființare și a premiat cei mai buni dansatori sportivi români, campioni și vicecampioni europeni și mondiali, în acest weekend se vor desfășura alte trei competiții naționale, evenimente cuprinse în calendarul competițional al F.R.D.S.

Astfel, sâmbătă, 22 octombrie, în Sala Sporturilor „Victoria” din Arad, se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Cupei Ballroom, organizată de clubul arădean Ballroom Dance, sub egida F.R.D.S., cu sprijinul Primăriei Arad și D.J.T.S. Arad. Competiția din vestul țării va cuprinde patru programe și 34 de concursuri adresate tuturor categoriilor de vârstă și la toate clasele valorice.

cupa-castanelor-2016Tot sâmbătă, dar la Baia Mare, va avea loc Cupa Castanelor, competiție care se va desfășura în Sala de Sport a Colegiului „Gheorghe Șincai”, un eveniment organizat de clubul Galactic Dance Studio, sub egida F.R.D.S. și cu sprijinul municipalității Baia Mare și al Consiliului Județean Maramureș. Ca și la Arad, sportivii se vor întrece în 34 de sesiuni pe categorii de vârstă și clase valorice.

cupa-iasuluui-2016A treia competiție a weekendului, cea de la Iași, poate părea și cea mai interesantă, deoarece la Cupa Iașului și-au anunțat participarea și perechi din Republica Moldova, competiția căpătând astfel caracter internațional.
Evenimentul ieșean, organizat de Reflex Dance Academy și F.R.D.S., va cuprinde trei programe și va avea 32 de concursuri pe mai multe categorii de vârstă și clase valorice.

LĂSAȚI UN MESAJ