Comerțul cu brânzeturi se mută, și el, în on-line FOTO-VIDEO

325

Cum aprovizionarea populației cu cele necesare traiului este mult îngreunată în această perioadă mulți se gândesc la soluții alternative. Îmbucurător este faptul că și micii producători de produse alimentare au în vedere soluții ce până mai ieri erau apanajul marilor retaileri și angrosiști, care aveau rețea de distribuție și logistică la dispoziție.

Comerțul electronic on-line părea ceva de domeniul fanteziei pentru simpli producători de la sate. Acum și ei vorbesc cu la fel de mare dezinvoltură de comenzi prin mijloace avansate și de livrarea mărfii la domiciliu. Chiar în piața Iosefin se află un astfel de exemplu foarte interesant. Dacă se va ajunge la stadiul al IV-lea al măsurilor de izolare, produsele de carne de miel, oaie și lactatele ori produsele de brânză vor pleca acasă la cei ce le comandă. Astfel se va minimiza deplasare pe teren a vârstnicilor.

„Din respectul nostru pentru pensionari, în cazul în care lucrurile se vor agrava, noi ca producători locali livrăm produse din lapte de vacă și de oaie la domiciliul clienților noștri”, spune Monica Gerda Dinu, producător de brânzeteturi din localitatea Sînmihaiul Român.

De menționat, se vor respecta strict măsurile de igienă și de calitate a mărfurilor ce astfel ajung proaspete la ușa consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ