Colindele lui Hrușcă vor răsuna și anul acesta pe scena Operei din Timișoara

99

Pentru cei care – mulți și cu nostalgii ale unei copilării cu dalbe ierni – Crăciunul adevărat vine odată cu colindele lui Ștefan Hrușcă, artistul a pornit ca-n fiecare an în turneul  său prin toată țara. Turneul aniversar – căci e al 25-lea Crăciun vestit cu Lerui-i ler – va ajunge și la Timișoara: Ștefan Hrușcă va susține două concerte miercuri, 21 decembrie, de la ora 17 și de la ora 20, pe scena Operei.

Îndrăgitul colindător maramureşean va vesti Sărbătorile cântând faimoase colinde precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

La Timișoara, biletele pentru concertul intitulat ”Sara Crăciunul nost’” costă, în funcție de loc, 80 sau 100 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

Ştefan Hruşcă s-a născut în 8 decembrie 1957, la Ieud, în inima Maramureşului, și este unul dintre cei mai renumiți interpreți de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales pentru colindele sale. A debutat în 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut cca o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada, însă de atunci a revenit în fiecare an în țară, iar colindele sale, cu mare respect pentru filonul original, bucură de sărbători mii de români.

 

LĂSAȚI UN MESAJ