10.3 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Colindătorii au adus bucurie polițiștilor locali, care, la rândul lor, i-au bucurat prin cântec pe colaboratorii instituției și pe timișoreni – Sărbători cu sănătate și liniște!

Și în acest an, în această perioadă a Sfintelor Sărbători de iarnă, partenerii Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara au dorit să își exprime bucuria și să marcheze buna colaborare cu instituția noastră, unde au fost primiți cu drag la colindat de polițiștii locali.

Printre cei care ne-au bucurat cu cântecele lor au fost corul de copii de la Liceul Jean Louis Calderon, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, ai Brigăzii 18 Mecanizate Decebal și Spitalului Militar, ai Penitenciarului Timișoara, precum și ai Poliției de Frontieră. Nu a lipsit grupul vocal din cadrul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara care, alături de tinerii din cadrul Akademika Banat, Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” Timișoara, au interpretat colinde de suflet, atât pentru colegii lor, cât și pentru instituțiile cu care colaborăm, respectiv  IPJ Timiș, IJJ Timiș, Prefectura și Consiliul Județean, Mitropolia Banatului, ISU Banat, Curtea de Conturi, STS, ITM, Timiș, Primăria Timișoara, Spitalul Militar și Garnizoana Timișoara, Penitenciarul, Direcția Fiscală, Serviciul Român de Informații și IPTF Timișoara.

De menționat că grupul vocal la Poliției Locale, împreună cu Akademika Banat, vor susține în această seară și două concerte, unul la Consiliul Județean Timiș, organizat în scop umanitar, și unul la Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei.

Cu această ocazie, întregul colectiv al Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara urează tuturor colaboratorilor săi, dar și tuturor timișorenilor ”Sărbători binecuvântate, cu sănătate, bucurii și un sincer La mulți ani!”.

Alte subiecte :

20 de ani de Smithfield România, 4.600 de specialiști dedicați în a produce „Hrană bună. În mod responsabil.”

2024 marchează 20 de ani de la debutul operațiunilor Smithfield România și tot atâția de angajament continuu în formarea de cariere de succes. „De...

Prima ediție 2024 a Salonului Industriei Ușoare | FOTO-VIDEO

În perioada 21 - 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment tradițional în rândul...

Citește și :