Colegul nostru Robert Şerban îşi lansează noul volum „Vorbesc în gând, cu voce tare” VIDEO

713

Vineri, 10 iunie, de la ora 18, la Galeria Calpe din Bastionul Theresia din Timișoara, Colegul nostru Robert Şerban îşi va lansa noua carte, „Vorbesc în gând, cu voce tare” un volum de interviuri apărut la editura Casa de Pariuri Literare.

În această carte, scriitorul și jurnalistul timișorean a răspuns întrebărilor adresate de un cristian, întrebări despre literatură și lumea literară, despre presa ultimilor 20 de ani, secretele realizării unui interviu reușit, televiziune și culisele ei, despre copilărie, adolescență, prieteni ori evenimente personale importante.

„Eu mă aprind cam repede, dar nu mă ține supărarea, nu se lipește de mine, indiferent despre ce e vorba. Sunt un ins senin, mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar și părinților care m-au crescut așa, ca pe un om al păcii. Iar dacă, totuși, aveam ceva care mă măcina, care nu-mi dădea tihnă, mă refugiam în citit. În singurătate. Poate că și asta m-a atras spre literatură: solitudinea de care ai nevoie ca să citești și să scrii. Din când în când, mai rar sau mai des, faci pasul înapoi din lume și rămâi cu cărțile tale. Am fost și sunt băiat de gașcă, om de lume, dar, vorba lui Petre Stoica, doar singurătatea îți este fidelă”, mărturisește Robert Șerban în volumul ce va fi lansat vineri.

Despre carte și autor vor vorbi Marcel Tolcea, Adrian Marcu, un cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ