Colegii Alexandrei protestează în fața Poliției din localitate: „Alo, 112, sunt Alexandra și vreau să trăiesc”

363

Colegii de la dansuri ai Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani ucisă în Caracal, protestează, luni seara, în fața sediului Poliției din oraș. „Alo, 112, sunt Alexandra și vreau să trăiesc” este mesajul scris pe un carton ținut în mână de doi dintre colegii Alexandrei, relatează Mediafax.

Tinerii adunați, luni seara, în fața sediului Poliției din Caracal spun că încă speră că Alexandra este în viață și susțin că încearcă, prin acest protest, să schimbe ceva, pentru colega și prietena lor.

„Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi eu nu mai sun la 112”, este mesajul scris pe o coală de hârtie purtată de o colegă a Alexandrei. Un alt mesaj transmis de tineri este: „Trebuie să suni de miercuri seară dacă ai probleme joi, așa e la noi în țară, semnează 112”.

Cei mai mulți dintre colegii Alexandrei poartă tricouri pe care scrie Alexandra #Erou. „Birocrație, tot, tot… Nu vă fie frică. Era o poezie, nu știu cine a scris-o. Zicea așa: Trăiesc aceia care luptă, iar cei fricoși se plâng și mor. De-i vezi murind, lasă-i să moară, căci moartea e menirea lor. Nu stați, vorbiți, să nu vă fie frică, că nu au ce să vă facă, fără noi nu pot trăi javrele”, le-a transmis un adult copiilor strânși în fața Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ