Codul Fiscal, un subiect mereu la modă! VIDEO

266

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş ne dovedește, din nou că atunci când vine vorba despre Codul Fiscal, nu mai este loc de întors. Toți oamenii de afaceri sunt interesați de acest subiect, mereu actual, precum tendințele în modă.

Ca atare, Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT s-a dovedit neîncăpătoare pentru participanții la seminarul de informare și clarificare a celor mai importante modificări și completări aduse Codului fiscal și Codului de Procedură Fiscală, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Acțiunea s-a înscris în seria de sesiuni de informare și instruire a agenților economici asupra unor aspecte legislative naționale și europene pe care CCIAT le organizează în colaborare cu administrația publică locală, cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, cu alte entități de interes.

Seminar codul fiscal CCIAT 2
Directorul general al Direcţiei Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, Lucian Ovidiu HEIUŞ, apreciază participarea masivă la semninar și crede că acest lucru se datorează faptului că ”temele dezbătute privesc modificările aduse Codului de Procedură Fiscală și Codului Fiscal în domeniul taxei pe valoare adăugată, modificări cu privire la impozitul pe profit și modificări aduse Codului Fiscal în domeniul impozitului pe venit și contribuțiilor sociale”.

Pe de altă parte, directorul General al CCIAT, Florica Chiriță, crede că seminarul este foarte util, ținând cont de interesul manifestat de mediul de afaceri din Timiș și are în vedere o reluare a temei luate în discuție într-un alt seminar.

LĂSAȚI UN MESAJ