24.3 C
Timișoara
miercuri 4 octombrie 2023

Cod portocaliu de vânt puternic în Banat

ISU Semenic al județului Caraș-Severin și ISU Banat al județului Timiș au transmis două avertizări meteorologice pentru această dimineață.

Județele Hunedoara şi Caraş-Severin sunt, până la ora14.00, sub cod portocaliu de vânt puternic. La altitudini de peste 1800 de metri se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge și depăși 90-100 km/h. Ca fenomene asociate Agenția Națională de Meteorologie, citată de ISU, menţionează ninsoare puternic viscolită, care determină reducerea vizibilității.
În judeţul Timiş, până la ora 11.00, vor fi intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge și depăși 55-60 km/h. Ca fenomene asociate Agenția Națională de Meteorologie, citată de ISU, menţionează ploi.

Alte subiecte :

Salonul Industriei Ușoare, prima ediție de toamnă 2023  

Centrul Regional de Afaceri al CCIAT găzduiește în perioada 18 - 22 octombrie prima ediție de toamnă din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE,...

3 sfaturi de care să ții cont când alegi un lampadar

Lumina este esențială într-o casă, dintr-o varietate de motive, cum ar fi atât cele practice, care îți permit să îți desfășori activitățile de zi...

Spălări rețele Aquatim

Citește și :