Clubul Lions le-a adus bucuria Crăciunului: o masă caldă

218

Moş Crăciun nu a uitat nici anul acesta de cei mai nevoiaşi timișoreni. Sute de persoane din oraș, care au rămas pe drumuri, au avut parte de un cadou în prima zi de Crăciun.

La fel ca în fiecare an, Clubul Lions le-a oferit mâncare caldă şi cozonaci. Pentru cei mai mulţi dintre sărmani a fost prima masă din zi aşa că şi-au luat şi la pachet.

Voluntarii de la Clubul Lions au împărţit peste 300 de porţii de mâncare, fasole cu cârnaţi, murături şi cozonaci.

„Asta e, ce să faci. La oamenii săraci… altădată eram mai mulţi, dar acum nu ştiu ce s-a întâmplat. Acum de Crăciun vin toate, te saturi de ele, pe urmă… ce să faci, asta e. Am ajuns la azil din cauza copiilor. Am dat apartamentul pe numele fetei mele. Fata a vândut la alţii şi am ajuns pe stradă”, a povestit Clara Muller pentru stirileprotv.ro.

În aceeaşi situaţie precară sunt şi ceilalţi. Oameni care nu au un loc pe care să îl numească acasă şi dorm la azil sau pe stradă.

Şi în acest an am fost împreună în ziua de Crăciun pentru a oferi tradiţionala, deja, masă caldă. Avem speranţa că bucatele pregătite şi o felie de cozonac le-au făcut celor nevoiaşi sărbătoarea Crăciunului mai frumoasă, însă gândul că putem face permanent ceva bun trebuie să ne însoţească în fiecare zi a anului, a precizat consilierul local Sandu Ștefan, voluntar la Clubul Lions.

LĂSAȚI UN MESAJ