Clipe de coşmar pentru turişti care mergeau cu Mocăniţa. Un localnic băut i-a atacat VIDEO

237

Turiştii care voiau să călătorească luni cu mocăniţa din judeţul Suceava au fost terorizaţi de un localnic.

Potrivit Monitorul de Suceava, turiștii aflați luni după amiază în vagoanele mocăniței Huţulca din judeţul Suceava, care circulă între Argel şi Moldovița, au fost terorizaţi de un localnic.

După ce a blocat calea ferată cu mașina și a pus bolovani pe linie, bărbatul, originar din Moldoviţa, a început să arunce cu pietre în trenul în care se aflau în jur de 200 de turişti. A a abandonat apoi mașina și s-a dus cu bicicleta în parcarea din apropierea gării din localitate, unde turiștii își parcaseră mașinile, trăind cauciucurile mai multor autoturisme.

Pee numele agresorului, care ar fi fost băut, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

200 de turişti care s-au plimbat cu mocăniţa de la Moldoviţa au fost terorizaţi de un localnicUn bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Moldoviţa a judeţului Suceava, a atacat cu pietre mocăniţa, care circulă prin localitate. În plus, el a pus pietre pe linia de cale ferată, iar trenuleţul, în care se aflau şi copii, a fost la un pas să deraieze. Din această cauză, mai mulţi turişti au coborât şi l-au pălmuit. Ca să se răzbune, atacatorul a vandalizat 10 maşini. Oamenii au depus plângere la Poliţie. Incidentul a avut loc luni, 17 iunie.

Publicată de Oana Șlemco pe Marţi, 18 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ