Clasări pe podium pentru sportivele de la ACS Dumbrăvița

90

ACS Dumbrăvița și-a rotunjit colecția de medalii cu prilejul Campionatelor Naționale de tenis de masă la Buzău. Sportivele comunei timișene se întorc cu cinci clasări pe podium.

Campionatele Naționale Individuale la tenis de masă s-a încheiat cu rezultate excelente pentru sportivele clubului ACS Dumbrăvița. Cinci medalii reprezintă premiul de la competiția găzduită de Buzău. În prim plan a fost Adina Diaconu, medaliată în toate cele trei probe: simplu, dublu feminin și dublu mixt.

Diaconu a cucerit titlul național la simplu feminin după ce a învins-o în finală cu 4-0 pe Irina Ciobanu (Politehnica Iași), iar în semifinale trecuse de colega sa de club Andreea Dragoman, tot cu 4-0. Dragoman a cucerit și ea bronzul la simplu pentru ca la dublu să facă pereche cu Diaconu și să cucerească argintul. Podiumul la dublu feminin a fost completat de Camelia Iacob (Pristavu Câmpulung)/Irina Ciobanu (Politehnica Iași) – locul I, Andreea Zanfir/Mihaela Dospina (ACS Dumbrăvița) – locul III.

În prima zi a turneului de la Buzău, Adina Diaconu a cucerit titlul național și la dublu mixt alături de Cristian Pletea (LPS Constanța).

 

LĂSAȚI UN MESAJ