Circulație de iarnă și cod galben în vestul țării

40

În vestul țării continuă să se circule în condiții de iarnă pe drumurile naționale și pe autostrada A1. Deși pe carosabil nu este strat de zăpadă, acesta este umed și șoferii trebuie să conducă foarte atent.

Peste noapte, 124 de utilaje ale DRDP Timișoara au fost prezente pe drumurile naționale și autostrăzile din vest. Au fost răspândite aproape 450 de tone de material antiderapant. Cele mai multe intervenții au fost în județele Arad și Hunedoara, unde a nins abundent. Pe drumul national 76, de exemplu, zăpada s-a amestecat cu materialul antiderapant creând un strat de 2 centimetri pe șosea.

Drumarii nu vor avea liniște nici zilele următoare. Județele Caraș-Severin și Arad se află sub o atenționare cod galben până după masa. Aici va ninge și se va depune un nou strat de zăpadă, iar vântul va fi puternic.

Video. Intervenție deszăpezire pe DN 76 Brad – Ionești

Un număr de 124 de utilaje au fost prezente pe drumurile naționale și autostrăzile din vest, noaptea trecută. Au fost răspândite aproape 450 de tone de material antiderapant. Cele mai multe intervenții au fost în județele Arad și Hunedoara, unde a nins abundent.
Imagini de pe DN 76, Brad – Ionești, din cursul acestei dimineți. Drumul este umed, pe alocuri fiind zăpadă de 1-2 cm amestecată cu material antiderapant. Circulați cu prudență!

Publicată de DRDP Timişoara pe Duminică, 13 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ