Bancomat aruncat în aer la Arad. Hoții au provocat explozia pentru a fura bani. VIDEO

198

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoţii au provocat o explozie, pentru a fura banii de la o sucursală dintr-un centru comercial.

Explozia de mică intensitate a fost provocată, în noaptea de duminică spre luni, la un bancomat din municipiul Arad, de către persoane care ar fi încercat să scoată bani din aparat, un echipaj al pompierilor intervenind pentru stingerea flăcărilor, în timp ce poliţiştii au început o anchetă.

Pompierii din Arad au fost alertaţi la 112 despre faptul că un incendiu a izbucnit un bancomat situat în vecinătatea pieţei din cartierul Alfa. Cei care au sunat sunt angajaţii firmei de pază care asigură securitatea aparatului, iar locatarii unor blocuri din zonă au relatat că au auzit şi zgomotul unei explozii.

”La data de 14 Ianuarie a.c, in jurul orei 1.30, poltistii au fost sesizați despre faptul ca la un bancomat situat pe strada Tunarilor din municipiu, ar fi avut loc o explozie, distrugându-l. Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad se efectuează cercetări in vederea indentificarii persoanelor care se fac vinovate de comiterea faptei și tragerii la Răspundere penală sub aspectul savarsiriii infractiunii de furt calificat”, au precizat polițiștii arădeni.

LĂSAȚI UN MESAJ