Circulație de coșmar în zona centrală a Timișoarei

130

Update: Autoritățile locale au observat și ele cât de greu s-a circulat, miercuri dimineața, în zona centrală a orașului. Primarrul Nicolae Robu a venit cu explicații și a anunțat că lucrările vor fi gata până miercuri, 9 octombrie. Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, lucrările sunt mai complexe decât par.

Mai exact, se lucrează și în subteran, se amplasează tubulaturi pentru cabluri și, în privința trotuarului de lângă Parcul Justiției, acesta se lărgește. Miercuri noaptea vor fi gata lucrările din fața Primăriei Timișoara, după care muncitorii se mută pe bulevardul Regele Ferdinand I.

 

Se circulă foarte greu, marți dimineața, în zona centrală a Timișoarei. Șoferii se plâng că mai multe artere sunt congestionate și pierd zeci de minute pentru a parcurge distanțe foarte scurte. Conducătorii auto se plâng pe pagina de Facebook dedicată evenimentelor din trafic.

„Evitați Podul Traian spre Catedrală, se merge bară la bară „, a scis un șofer. „50 de minute Emil Zola – Sinaia. Mulțumim Smart Trafic Management”, a postat altul. „Pasaj Michaelangelo blocate ambele sensuri. Se inainteaza extrem de incet. Record personal 40 min de la UPT la sensul guratoriu catre FEEA”, e o alta postare de marți dimineață. „Evitati centru, la catedrala 40 min – 100 de m”, mai scrie un șofer.

Potrivit Primăriei Timișoara, marți, 8 octombrie, se lucrează pe următoarele artere: Str. Ferdinand, Str. Stelelor, Str. 20 Decembrie, Str. Sirius, Str. Virgil Oniţiu, Str. Emil Zola, Str. G-ral Dragalina, Calea Şagului, Pasaj IMAIA, Str. Stuparilor, Str. Gh. Asachi, Str. Ep. Joseph Lonovici, Calea Lugojului, Piaţa Operei.

LĂSAȚI UN MESAJ