Cioloș și Barna lansează operațiunea de ,,cucerire” a Timișoarei, de 8 Martie!

632

Candidații Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare ajung la Timişoara vineri, 8 martie. Începând cu ora 18, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri Timișoara, ei vor avea întâlnire cu publicul.

La acest eveniment vor participa Dacian Cioloș, președinte PLUS si ocupant al primului loc pe lista la alegerile europarlamentare, Dan Barna, președinte USR și o mare parte dintre candidații Alianței 2020 USR-PLUS ce se regăsesc între primii 12 pe lista pentru alegerile europarlamentare:Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Dragoş Tudorache, Vlad Botoş, Ramona Strugariu și Naomi Reniutz Ursoiu.

”În cadrul acestui eveniment reprezentanţii Alianţei 2020 vor discuta despre importanța alegerilor europarlamentare din 26 mai și vor dialoga cu toti cei prezenți, într-un format inedit”, anunță organizatorii evenimentului.

1 COMENTARIU

  1. Totul este o manevră din partea partidului USR , tara asta nu o sa se schimbe nici o data , principala problemă este deținerea funcțiilor de către oameni invarsta oameni slabi fără putere de a spune nu in fata corupției, atat partidul USR cat si partidul PLUS este compromis , în conducerea lor sunt oameni trecuți de 40 ani , oameni care deja au deținut funcții importante în țară noastră si nu au facut nimic in afara de a fura , sunt oameni care fac parte din brigada de securitate ! Partidul PLUS este doar o fata ca USR sa poata strânge mai multe voturi, profita de faptul că au multi tineri creduli care nu pot vedea adevărul care este in fata lor ! Dacia Ciolos este un impostor si un bun spălător de creier , păcat de toata lumea aia buna care a crezut în vorbele lui ! Sa iti fie rusine , sa va fie rusine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.