Cinema în aer liber, din mașină, în Dumbăvița

88
Timișenii iubitori de film au ocazia să se simtă ca în SUA. Ei sunt chemați la o seară de film de tip drive in și vor putea viziona un film în aer liber, direct din mașina proprie.

”Dacă îți place să râzi în hohote și iubești momentele petrecute în familie, atunci locul tău este aici. „Drive-In Movie Night” dă startul unei toamne culturale ALTFEL în Dumbrăvița. Kevin Hart și Tiffany Haddish, personajele principale din filmul “Night School”, subliniază într-un mod tipic american, importanța educației”, este invitația lansată de PNL Dummbrăvița.
Pornind de la această idee, evenimentul are ca scop strângerea de rechizite școlare pentru familiile nevoiașe din comuna Dumbrăvița.
Cei interesați sunt așteptați duminică, 1 septembrie, ora 20:30 în Parcarea Sălii Polivalente din Dumbrăvița. Intrarea este liberă.
Locurile de parcare în fața marelui ecran sunt limitate, așadar, doritorii trebuie să se înscrie accesând următoarea adresă:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnMRN8MlQ_iRjdggzVnyCg98av-W35I_NJnOJWv_B0e5oVxQ/viewform

 

LĂSAȚI UN MESAJ