Cine vrea și cine nu vrea patru benzi de circulație în Dumbrăviţa

1029

O inițiativă lansată recent pe piața ideilor legate de circulație , propunea o legătură de patru benzi de circulație între autostradă și municipiu.

Probabil se vor găsi niște sume de bani. Miercurea viitoare, prin rectificarea bugetară propusă, Consiliul Judeţean Timiş va aloca primii bani pentru exproprieri în scopul lărgirii DJ 691, între autostrada A1 şi Timişoara. Pentru a lua o decizie corectă, iar cetăţenii să fie informaţi, consilierul judeţean PNL Adrian Păşcuţă organizează o dezbatere publică cu tema: “Patru benzi în Dumbrăviţa: DA sau NU”.

“Vreau să mă asigur că soluția propusă este bună, acceptată de către cetăţeni şi realizabilă, pentru că nu vreau să irosim bani din bugetul judeţean pe exproprieri şi pe studii, iar ulterior proiectul să fie blocat de Primăria Dumbrăviţa sau de alte entităţi. Mă interesează toate punctele de vedere şi la această dezbatere publică vom detalia proiectul de hotărâre al CJ Timiş şi voi asculta toate opiniile înainte de a decide cum votez. Organizez această dezbatere deoarece de multe ori Consiliul Județean Timiş a luat hotărâri fără a se consulta cu cetățenii şi doresc să schimb asta. Este imperios necesar să identificăm cât mai repede soluţii pentru legături rapide către autostradă, iar varianta propusă de Consiliul Judeţean este doar una dintre cele câteva posibile”, a declarat consilierul judeţean liberal Adrian Păşcuţă.

Dezbaterea va avea loc la sala de evenimente din Dumbrăviţa (lângă sediul Primăriei), str. Petofi Sandor nr. 29, marţi, 30 august 2016, de la ora 19. Sunt invitate la întâlnire toate persoanele interesate de subiectul lărgirii la patru benzi a drumului judeţean care traversează localitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ