Cine vrea să fie arhitect? Cursuri gratuite de pregătire la UPT

85

Potrivit unei tradiții instituite cu mulți ani în urmă, Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara vine și în acest an în sprijinul elevilor de liceu din clasele terminale care își doresc să urmeze cursurile facultății.

Facultatea organizează cursuri gratuite de pregătire pentru cei care vor susține examenul de admitere la cele două specializări: Arhitectură și Mobilier și amenajări interioare.
Cursurile se desfășoară în zilele de sâmbătă, de la ora 10:00, din două în două săptămâni, prima ședință fiind programată în data de 19 octombrie, la sediul facultății, strada Traian Lalescu nr. 2, la etajul V. În continuare, cursurile gratuite de pregătire, pentru primul semestru, au fost stabilite în 2 noiembrie, 16 noiembrie, 30 noiembrie, 14 decembrie 2019 şi 18 ianuarie 2020.

Cadre didactice experimentate vor asigura elevilor interesați o pregătire completă prin prezentarea programei de examen, aprofundarea noţiunilor complexe şi organizarea simulărilor în condiţii identice cu cele de la admitere!

Informaţii suplimentare se pot solicita la numărul de telefon 0256 40 40 21 sau pe mailul secretariatului: simona.stan@upt.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ