Cine sunt cei doi poliţişti care au murit carbonizaţi în teribilul accident rutier produs azi-noapte

560
foto: debraila.ro

Cine sunt cei doi poliţişti care au murit carbonizaţi în teribilul accident rutier produs. Agentul Ana Maria Manea avea doar 21 de ani şi era încadrată de doar câteva luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara (45 de ani) era un poliţist cu vechime în poliţie.

Cei doi se aflau în patrulare în momentul în care s-a petrecut tragedia. Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care autospeciala de poliţie a ieşit de pe carosabil şi a luat foc, arzând ca o torţă.

„În această seară, colegii noştri Bara Mihai (45 ani) şi Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceştia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti.

”Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul „autospecialei”, acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc. În urma accidentului, colegii noştri din cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila, aflaţi în timpul serviciului, au decedat, (carbonizaţi). Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, au declarat reprezentanţii Sindicatului Europol.

Poliţistul care se afla la volan mai avea un an până la pensie, iar tânăra poliţistă din dreapta intrase în serviciu în urmă cu numai cinci luni.

VIDEO, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ