Cincisute de copii din Timiș au primit daruri din partea Asociației WorldTeach

399

Rechizite, obiecte de îmbrăcăminte, jucării şi dulciuri au ajuns la 500 de copii din satele Tormac, Șipet și Cadăr din județul Timiș. Darurile au fost împărțite de voluntarii Asociației WorldTeach în cadrul campaniei „ZÂMBET DE CRĂCIUN”, organizată în parteneriat cu Școlile Gimnaziale și Primăria Tormac.

Elevii au prezentat în cadrul unor serbări colinde, cântece şi dansuri populare, obiceiuri şi datini româneşti specifice sărbătorilor de iarnă și zonei, și au încântat publicul prin ținutele tradiționale.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Ștefan Oana Ionela, director adjunct al Școlii Gimnaziale Tormac și de Constanța Avram, din partea WorldTeach care a spus:„WorldTeach aduce zâmbet în viața copiilor și speranță în viața părinților lor. Este bucuria noastră să putem face o diferență în viețile celor din jurul nostru.”

„WorldTeach va continua implicarea în aceste comunități prin acțuni educaționale și umanitare, dorind schimbarea situației actuale legată de abandonul școlar crescut. Vom coordona acțiuni pentru cadrele didactice, pentru părinți și pentru copii,” a declarat președintele Asociației, Beniamin Lup.

Această campanie face parte dintr-un amplu program desfășurat de Asociația WorldTeach în localitățile menționate pentru a veni în sprijinul copiilor talentați, mulți dintre ei olimpici, campioni și vicecampioni naționali la diferite sporturi. Mare parte dintre părinții acestor copii sunt plecați să muncească în străinătate pentru a reuși să le asigure micuților un trai decent.

LĂSAȚI UN MESAJ